keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Viimeaikojen kuulumisia ihan pikasesti

Halusin nytte kirjottaa taas pikasesti mun kuulumisia (: 
Joskus vaa tulee fiilis et haluu kirjottaa kaikkee ja paljon. Tää on meinaa jo kolmas postaus tänää mut ne on ollu aika vanhoista asioista, nytte kirjotan pikasesti vähä uusimpia juttuja.

Koulu siis alko jo, ja se on lähteny iha hyvi käyntii. Oon kavereitten kans edellee hyvissä väleissä ja meillä on yhtä tyhmät jutut kun aina ennenkin. Ollaa vietetty esim. Iidan ja Hennan hautajaisia ja Iidan ristiäisiä. Kuka sanoo ettei kutosluokkalaiset enää leiki? ::D

Meillä on ollu Enkun sanakoe, huomenna on enkun 10 seuraavasta epäsäännöllisestä imperfektistä koe, ja ensviikolla on perjantaina historian koe. Tai torstaina jos mennää Vinkkii hiihtää! NOU!
Me mennää joka vuosi koulusta sinne vinkkii hiihtää yheks päiväks. Vihaan hiihtoo ja oon tehny kaikkeni etten joutuis kärsii siellä. Kerra söin siellä kahviossa vaik kuin kaua. Kerra yritin jonku kaverin kans päästä pikasee sinne metikköö kuusten taa et vaa istuttas siellä eikä hiihdettäs (juur sillo tuli opettaja kysyy et mitä oikee tehdää), kerran järjestin siedätyshoidon juur sille päivälle (aikanen aika, ja sen jälkee ei saa harrastaa liikuntaa) ja kerran suostuin hiihtään ainoostaan sitä yhtä 500m lenkkiä, jossa ei oo ku ensi nousu, ja sitte lasku.

Ensviikoks pitäis myös tehdä esitelmä. Saadaa tehä ihan mistä vaa halutaan, ja mä teen tietenki Britneystä :D Ku opettaja kysy maanantaina et mistä ketäki tekee, ni kaikki oli heti sillee et "Nina et kyllä tee mistää Britnistä" ennen ku olin kerenny sanoon mitää. Sanon et teen siitä ainaki puolen tunnin mittasen, iha vaa ärsyttääkseni muita, mut kattoo ny mitä siitä tulee. Eimut yritän oikeesti saada siitä hyvän, ja et ees joku jaksais kuunnella. yritän siitä painottaa sitä et Britney EI oo vaa joku hullu huora niinku monet aattelee, vaan et se oikeesti on tosi fiksu ja vahva ihminen.

Mutta mulla menee siis tositosi hyvin (::


Vielä paremmin menee sitten ku tulee kesä, tähä kylmyytee menee hermot!

: Nina-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti esitelmästäs tulee hyvä, tsemppiä!:) ja onnee kans kokeisiiin:)

Nina- kirjoitti...

kiitos (:::