maanantai 21. helmikuuta 2011

Britney: For The Records

TERVEDYS (::


Taas vaan tällänen pikanen postaus. Tulin kertoon mitä tilasin juur CDON.com:ista.

Eli kyseessä on siis Britney: For The Records. Tää tuli joskus... 2009 jouluna telkkarista pariin otteeseen. Äänitin sen sillon jollekki DVD:lle ja oon kattonu sen vaikka kuin monta kertaa. Päätin kumminki et joskus ostan tän niinku "oikeesti". Nytte oon hävittäny sen mun äänittämän version johonki ):: Ja nytte oli cdonissa et postimaksuvapaa, ni mun oli tarkotus ostaa Britney Live and More, (IHA VARMASTI SE ON SIELLÄ OLLU!) mutta en löytäny sitä sieltä ):: Sitte aattelin et no ostan vihosta viimein tän.

Tällä DVDllä Brintey siis kertoo millasta on olla julkkis, ja sen elämästä ja kaikkee. Tää on mun mielestä tosi ihana. Oon kattonu tän oikeesti tosi monta kertaa, viimeks eilen YouTubesta, ku mietin et ostaisinko. (jos jotai kiinnostaa nii tää löytyy YouTubesta kokonaisena *tämän* linkin alta. Editto: Se näköjää alkaa sieltä jostai lopusta ku klikkaa tota linkkiä, en tiiä miks.) Se kannattaa kattoo vaikkei oliskaa mikää Britney-fani. Monella on oma käsityksensä (ja usein väärä, anteeks ny vaa (; ) Britneystä, nii tosta saa mun mielestä oikeen hyvän kuvan et millanen Brintey on, ja Brit puhuu siitäki ajasta ku kaikki sano et se oli hullu (sillon ku se ajo kaljuks)


CDON.com se tietojuttu sanoo:
Millaista on oikeasti olla yksi maailman kiistellyimmistä jahuomiota herättävimmistä henkilöistä? Tässä erikoisohjelmassa pääsemme esteittä näkemään Britney Spearsin mieleen, sydämeen ja sieluun. 

Mitään aiheita ei vältellä, kun Britney kertoo suurimmille faneilleen jasuurimmille kriitikoilleen, mitä hänen elämässään on oikeasti tapahtunut viime vuosina. Saamme myös harvinaista tietoa hänen tulevaisuuden toiveistaan ja pyrkimyksistään. Palkitut tuottajat @radical. media sekä kehuttu elokuvantekijä Phil Griffin vievät katsojat filmaattiselle matkalle, joka paljastaa, millaista on oikeasti olla nykypäivän suurin tähti. Mitään aiheita ei varota eikä mikään kysymys jää ilman vastausta, kun totuus ja todelliset tarinat paljastuvat huhujen ja otsikoiden takaa.


Sitte tässä on myös jotai Circus-albumin äänittämisestä siel studiolla ja Womanizer- & Circus-videoitte kuvaamisesta jotai "behind the scenes" (::

CDONissa oli et toimitusaika 2-5päivää, eli varmaankin saan sen tässä loppuviikosta (:
Hintaa tolla oli 16.95€ (ja nyttehä oli siis postimaksu vapaa)

Eipämuuta. Moimoi!

-Nina

Ei kommentteja: